Κατάρτιση νέου Κεντρικού Συμβουλίου

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ψηφιακό Παγκύπριο Συνέδριο της Νεολαίας Οικολόγων, που συνέρχεται τουλάχιστον μια φορά κάθε δύο χρόνια.

Χαιρετισμός έγινε από τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου κ. Μενέλαο Μενελάου, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου κ. Αντώνη Κουρρά, την εκλεγμένη εκπρόσωπο της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας κ. Χριστιάνα Ξενοφώντος και από συν-εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πρασίνων κ. Mina Tolu.

Μετά τις καταστατικές διαδικασίες, την Παρασκευή 26 Μαρτίου, εκλέγηκε και καταρτίστηκε το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της ΝΕ.ΟΙ. για τη διετή θητεία, από το Μάρτιο 2021 μέχρι το Μάρτιο 2023 και αποτελείται από τους εξής:

Γενική Γραμματέας: Κυριακή Γιαννουρή
Βοηθός Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Παπαλουκάς
Οργανωτική Γραμματέας: Κατερίνα Ξάνθου
Οικονομική Γραμματέας: Νατάσα Παπαϊακώβου
Μέλος: Ανδρέας Χαραλάμπους
Επιλαχούσες: Νίνα Ραχιμζατέχ, Δανάη Μιχαήλ, Ελίνα Νεοφύτου Χριστοφόρου

 

Η νέα Γενική Γραμματέας της ΝΕ.ΟΙ. Κυριακή Γιαννουρή θέλησε να ευχαριστήσει το απερχόμενο Κεντρικό Συμβούλιο της ΝΕ.ΟΙ. για όσα προσέφερε τα προηγούμενα δύο χρόνια, καθώς μέσα σε αυτή τη διετία κατάφεραν να θέσουν πιο γερά θεμέλια, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί το έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια στην κυπριακή κοινωνία και όχι μόνο.

Επίσης πρόσθεσε πως, «Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο αποτελείται από νέα άτομα τα οποία είναι ενεργά, έχουν την όρεξη να προσφέρουν, να σταθούν στην πρώτη γραμμή για τα δικαιώματα και την προστασία τόσο των νέων, όσο και του περιβάλλοντος.»

 

Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.)

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login