Η ευημερία των ζώων και ο τρόπος ζωής των πολιτών: 17 Ιουνίου 2020

Η Νεολαία Οικολόγων, η Νεολαία του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη χώρα µας και προωθώντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία που προσβλέπει σε καλές πρακτικές συνδιοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο: «Η ευημερία των ζώων και ο τρόπος ζωής των πολιτών».

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι η ενημέρωση της νεολαίας αλλά και άλλων πολιτών, γύρω από το θέμα της ευημερίας των ζώων και η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κύπρος. Κάποια από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η βία προς τα ζώα, το ζιζανιοκτόνο και η επίδρασή του προς τα ζώα, ο ρόλος της σωστής διατροφής για την καλή υγεία των ζώων και το κυνήγι.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση, θα συμπεριλαμβάνονται και οι πληροφορίες για τις σχετικές εθνικές νομοθεσίες που αφορούν τα κατοικίδια και άλλα ζώα (πχ. παραλίες σκύλων και πάρκα). Στο πλαίσιο της ενημερωτικής αυτής διάλεξης θα προωθηθεί η υφιστάμενη εκστρατεία της ΝΕ.ΟΙ. που αφορά τις στειρώσεις σε γάτους και σκύλους καθώς και για τα οφέλη τους τόσο για τα ζώα όσο και για το περιβάλλον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 17μμ στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, Αλάσσιας 16, Λευκωσία.

Δήλωσε συμμετοχή στους ακόλουθους λογαριασμούς: [email protected] και [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/events/2483327575311086/

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login