Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 – Τζιύλα το οικολογικά!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, η Νεολαία Οικολόγων σε συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, διοργάνωσαν εκδήλωση το απόγευμα της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Σε δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων, κ. Κυριακή Γιαννουρή ανέφερε πως “Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ για να προωθήσουμε την βιώσιμη κινητικότητα και τη χρήση εναλλακτικών μέσων μεταφοράς, αλληλεπιδρώντας ταυτόχρονα με το κοινό. Ταυτόχρονα, ενημερώνουμε τους πολίτες για τις δράσεις μας και τις θέσεις μας αναφορικά με το κυκλοφοριακό ζήτημα, το σχεδιασμό των πόλεων και τη βιώσιμη κινητικότητα στο νησί μας.

Ως γνωστό στην Κύπρο, αντιμετωπίζουμε ποικίλα προβλήματα εξαιτίας της απουσίας και της κακής λειτουργίας εναλλακτικών μέσων μεταφοράς, αλλά και λόγω της έλλειψης κουλτούρας χρήσης των αυτών των μέσων. Την ίδια ώρα, η ανάγκη για μετάβαση σε πιο βιώσιμους τρόπους μεταφοράς είναι πιο έντονη και εμφανέστατη από ποτέ. Ωστόσο, μέσω της εκπαίδευσης και ενημέρωσης μπορούμε σταδιακά να φέρουμε την αλλαγή για πράσινη ζωή και συμπεριφορές. Το μήνυμα της εκστρατείας μας: Τζιυλούμεν το οικολογικά, βιώσιμα τζιαι με ασφάλεια!“

Ως Νεολαία Οικολόγων, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τα άτομα που συμμετείχαν και στήριξαν την εκδήλωση της Νεολαίας Οικολόγων και του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, με την παρουσία τους.

Νεολαία Οικολόγων

 

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login