16.909+ Πράσινες Ελπίδες

 

Η Νεολαία Οικολόγων έδωσε χθες 16.909+ πράσινες ελπίδες

 

Στην παρουσία πλήθους εθελοντών και εκπροσώπων Δήμων και Κοινοτήτων που έχουν συμμετάσχει στις εκστρατείες δενδροφυτεύσεων της Νεολαίας Οικολόγων, πραγματοποιήθηκε χθες στη Δημοσιογραφική Εστία η εκδήλωση με τίτλο “16.909+ Πράσινες Ελπίδες”, που τελέστηκε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κας Ιωάννας Παναγιώτου. Μία εκδήλωση προς τιμή όλων όσοι συμβάλλουν έμπρακτα στο να πρασινίσει η Κύπρος, αφιερώνοντας μέρος του χρόνου τους για το συλλογικό καλό.

Κοινή δέσμευση των παρευρισκόμενων ήταν η συνέχιση των δενδροφυτεύσεων, με μεγαλύτερη μαζικότητα, δυναμισμό και έμπνευση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν εθελόντριες και εθελοντές που έχουν συμμετάσχει έως σήμερα στο πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων όπως επίσης Δήμοι και Κοινότητες, μεταξύ των οποίων ο Δήμος Αγίου Δομετίου, ο Δήμος Ιδαλίου, ο Δήμος Τσερίου, ο Δήμος Λατσιών, ο Δήμος Γερμασόγειας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Γαλάτας, το Κοινοτικό Συμβούλιο Μηλικουρίου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Λινού, το Κοινοτικό Συμβούλιο Δελίκηπου, το Κοινοτικό Συμβούλιο Σινά Όρους, το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας, όπως επίσης και το ΕΤΕΑ.

 

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login