Χριστουγεννιάτικη Εκστρατεία ΝΕ.ΟΙ. για Ενίσχυση Άπορων Οικογενειών

Η εκστρατεία της Νεολαίας Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) για ενίσχυση των άπορων οικογενειών στο νησί μας συνεχίζεται. Η εκστρατεία ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 και θα συνεχιστεί, με στόχο την παροχή της όσο το δυνατόν πιο πολλής ανακούφισης στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τα απαραίτητα και βασικά.

Μετά από την επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νεολαία Οικολόγων, «Ρούχα για Όλους από Όλους» στην οποία πωλούνταν ρούχα προς ένα ευρώ το κομμάτι, έγινε εφικτή η αγορά τροφίμων και ειδών ανάγκης για περίπου 80 οικογένειες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Με τα έσοδα από την εκδήλωση που έλαβε μέρος στις 14 Δεκεμβρίου στη είσοδο του City Plaza, ετοιμάστηκαν πακέτα με τρόφιμα, μπισκότα, γάλατα και γαλοπούλες έτσι ώστε να μπορέσουν όλες οι οικογένειες να έχουν ένα αξιοπρεπές Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μεγάλη ανάγκη παρουσιάστηκε σε παιδικά είδη ένδυσης, γάλατα και πάνες αφού αρκετοί πλέον νεαροί γονείς, έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τα βρέφη και τα παιδιά τους. Μετά από επείγουσα έκκληση από τα γραφεία της ΝΕ.ΟΙ., μεγάλος αριθμός εθελοντών στήριξε με προθυμία την εκστρατεία της Νεολαίας Οικολόγων.

Η εκστρατεία θα συνεχίζεται μέχρις ότου ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια με την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει σύντομα. Η στήριξη από τα κοινωνικά παντοπωλεία είναι πολύτιμη, όμως δεν εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και δεν θα πρέπει να αποτελεί ελαφρυντικό για τις ευθύνες του κράτους απέναντι στον κάθε πολίτη.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login