Φιλανθρωπική Περιποίηση του κήπου, του ειδικού σχολείου Ευαγγελισμός

27 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση

Θέμα: Φιλανθρωπική Περιποίηση του κήπου, του ειδικού σχολείου Ευαγγελισμός

 

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, η Νεολαία Οικολόγων διοργάνωσε φιλανθρωπική δραστηριότητα περιποίησης του κήπου του Ειδικού Σχολείου “Ευαγγελισμός” στο Γέρι. Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιήθηκε χάρη σε ευαισθητοποιημένα μέλη της Νεολαίας που ήθελαν να προσφέρουν ένα όμορφο και περιποιημένο περιβάλλον στα παιδιά που φοιτούν σε αυτό το σχολείο.

Το διαχρονικό πρόβλημα της έλλειψης πόρων στο δημόσιο τομέα, δη στην δημόσια εκπαίδευση δυστυχώς εμφανίζεται έντονα και σε αυτά τα σχολεία που έχουν αυξημένες ανάγκες αλλά και αυξημένη προσφορά.

Η δράση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του μέλους της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας της ΝΕ.ΟΙ., Γιάννη Ευαγγέλου, ο οποίος είχε και το συντονισμό της δραστηριότητας.  πάντα  με τη συνεργασία της διοίκησης του σχολείου.

Στις μέρες μας η ανάγκη για ανθρωπιά είναι όσο σημαντική είναι και η ανάγκη για προστασία και φροντίδα του περιβάλλοντος. Ως ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι πρέπει να φροντίζουμε το περιβάλλον αφού έτσι προστατεύουμε και εμάς τους ίδιους.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Νεολαίας Οικολόγων που αφιέρωσαν τον χρόνο και βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή. Επίσης ευχαριστούμε τον Γιάννη Ευαγγέλου για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και θέληση για εξυπηρέτηση του συνανθρωπου του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νεολαία Οικολόγων

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login