Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Ρούχα για Όλους από Όλους»

H Νεολαία Οικολόγων συνεχίζει τη δράση της για ενίσχυση των άπορων οικογενειών που έχει ξεκινήσει το 2012 με την παροχή πακέτων με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης και εξοπλισμό για κάλυψη αναγκών πρώτης ανάγκης.

Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται κατά την περίοδο των Πασχαλινών εορτών με στόχο να προσφέρουμε σε όλους την ευκαιρία να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις γιορτές τους.

Για να γίνει εφικτός ο στόχος, η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει την εκδήλωση «Ρούχα για Όλους από Όλους» όπου θα πωλούνται ρούχα και παπούτσια προς €1και €2 το κομμάτι, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συνεισφέρουν παίρνοντας ως αντάλλαγμα ρούχα της επιλογής τους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου στην Πλατεία Φανερωμένης (απέναντι από το σχολείο) από τις 11:00πμ μέχρι τις 16:00 μμ.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ι.Π. Γαία Οινοτεχνική με την προσφορά κρασιού το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στο χώρο.

Οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται την στήριξή μας και την αγάπη μας αυτές τις γιορτινές μέρες!

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login