Φεστιβάλ ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί) 2014

Η Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) θα λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) 2014 που διοργανώνει το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου από τις 4:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Φανερωμένης με σκοπό την προώθηση και ενημέρωση του κοινού για τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς και τις δράσεις τους.

Η Νεολαία Οικολόγων θα έχει περίπτερο, όπου θα μοιράζει ενημερωτικό υλικό για όλες τις δράσεις και εκστρατείες της, που είτε διοργανώνει είτε λαμβάνει μέρος, ολόχρονα. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να προσεγγίσουν τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Νεολαίας Οικολόγων, οι οποίοι/ες θα είναι έτοιμοι/ες να απαντήσουν σε όποιες ερωτήσεις υπάρχουν. Επίσης θα δίνονται ζώα προς υιοθεσία τα οποία μαζεύτηκαν από τους δρόμους, με σκοπό να βρουν ένα καλύτερο σπίτι.

Η Νεολαία Οικολόγων παρουσιάζεται με πάμπολλες δράσεις, μερικές εκ των οποίων είναι: Η συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες και τα κοινωνικά παντοπωλεία, περιβαλλοντικές δράσεις σε συνεργασία με παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως η διοργάνωση καθαρισμού παραλιών της Κύπρου στα πλαίσια της εκστρατείας Clean Up the Med της Ιταλικής Οργάνωσης Legabiente, δεντροφυτεύσεις στις οποίες επιχορηγούνται πολλοί νέοι άνεργοι κ.α.

Παράλληλα λαμβάνει μέρος σε πολιτικά, ακτιβιστικά και εκμαθησιακά σεμινάρια στο εξωτερικό, στα οποία δίνεται η ευκαιρία σε μέλη και εθελοντές της Νεολαίας Οικολόγων και όχι μόνο, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την πείρα τους σε οικολογικά θέματα και να κάνουν γνωριμίες με νέους ανά το παγκόσμιο.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login