Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων κάνουν τη θεωρία για κοινωνική αλληλεγγύη πράξη

Σε συνέχεια της εκστρατείας για ενίσχυση των άπορων οικογενειών, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων κάνουν τη θεωρία για κοινωνική αλληλεγγύη πράξη.

Στις 20 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική μουσική βραδιά στην Αίθουσα Καστελιώτισσα στη Λευκωσία, με την Καίτη Οικονομίδου στο τραγούδι, τον Δημήτρη Ν. Σιούερ στο πιάνο και την Χριστιάνα Σταύρου στα κείμενα. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και με τη στήριξη των παρευρισκομένων μαζεύτηκε ένα αξιόλογο ποσό.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων προσέφεραν το γιορτινό τραπέζι σε 51 οικογένειες, που οι συνθήκες της οικονομίας της χώρας τις έφεραν σε δύσκολη θέση και ανυπέρβλητα προβλήματα. Η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων, κ. Αλεξία Σακαδάκη δήλωσε ότι «σίγουρα περνούμε δύσκολες στιγμές και ο κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να ξεπεράσει τα δικά του προσωπικά εμπόδια. Αυτό όμως που πρέπει να διατηρήσουμε και να προφυλάξουμε είναι η ανθρωπιά μας, που δεν μπορεί κανένα κράτος και καμιά Κυβέρνηση να μας πάρουν».

Η παράδοση των φαγώσιμων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στην κάθε οικογένεια χωριστά και με βάση τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού, με τις ευγενείς χορηγίες του Όμιλου Παραδεισιώτη και της Ι. Π. Γαίας Οινοτεχνικής ΛΤΔ. Παράλληλα, κάθε μήνα καταβάλλεται προσπάθεια εφοδιασμού των οικογενειών με ξηρές και άλλες τροφές και καθαριστικά, καθώς και οικιακές συσκευές (όπως σόμπες κλπ).

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login