Τέλος για τις εκστρατείες καθαρισμού των παραλιών για φέτος

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών από ολόκληρη την Κύπρο ολοκληρώθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου ο καθαρισμός της παραλίας Λάρας, στην Πάφο που αποτέλεσε τον τέταρτο και τελευταίο σταθμό της εκστρατείας της Νεολαίας Οικολόγων, στο πλαίσιο των δράσεων του προγράμματος Clean Up The Med, μια πρωτοβουλία της ιταλικής οργάνωσης “Legambiente”!

Συνολικά μαζεύτηκαν 112 kg σκουπίδια, από τα οποία τα 87 κιλά ήταν πλαστικά και τα υπόλοιπα 25 ήταν μικτά σκουπίδια (π.χ. χαρτί, οργανικά σκουπίδια, μεταλλικά, γυαλί) σε μια περιοχή ιδιαίτερης αξίας, όχι μόνο για το φυσικό της χαρακτήρα, αλλά και γιατί αποτελεί περιοχή ωοτοκίας των θαλάσσιων χελώνων. Κατά το τέλος της δράσης, όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους, όχι μόνο ως προς τον καθαρισμό των παραλιών, αλλά και για τις υπόλοιπες δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος που με πρωτοβουλία της Νεολαίας Οικολόγων, θα ακολουθήσουν. 

 

??Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, μικρούς και μεγάλους για την πολύτιμη βοήθεια τους! Και φέτος καθαρές παραλίες και ακτές με την Νεολαία Οικολόγων-Young Cyprus Greens !

??Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου / Youth Board of Cyprus και τις “Πρωτοβουλίες Νέων”, το Cyprus Youth Council.Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου.Kıbrıs Gençlik Konseyi Oikologiki Kinisi ETEA για τη στήριξη τους, όπως επίσης και τους χορηγούς μας Zorbas Bakeries Pokka Coffee Cyprus Farmakas Water Drop Artwork and Creation Studio KORRES Cyprus και τους χορηγούς επικοινωνίας μας Riknews Kanali 6!

 

 

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login