Στηρίζουμε τα Μωρά που Πονούν – Όχι στη Μωρία των Λιμουνιζάτων

Το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, επισκέφθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία της ΝΕ.ΟΙ. και της ΓΥ.Κ.Ο.

Κατά την επίσκεψη παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από την εκδήλωση «Στηρίζουμε τα Μωρά που Πονούν – Όχι στη Μωρία των Λιμουνιζάτων», που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στην Πλατεία Φανερωμένης. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης πορσφέρθηκαν σε δημοπρασία 51 παιδικά αυτοκίνητα – λιμουζίνες. Η εκδήλωση, εκτός από την κοινωνική της προσφορά, ήταν και μια εκδήλωση καταγγελίας ενάντια στη μωρία και τον εγωισμό των ανυπόφορων λιμουζινάτων δημόσιων αξιωματούχων, οι οποίοι χωρίς να σκέφτονται τους δύσκολους καιρούς που περνάει ο μέσος Κύπριος πολίτης, διεκδικούν από τους φορολογούμενους να τους πληρώνουν το απαρχαιωμένο και αρχοντοχωριάτικο προνόμιο της λιμουζίνας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης παραδόθηκαν στο Μακάριο Νοσοκομείο για να δοθούν σε οικογένειες που χρειάζονται άμεση οικονομική στήριξη για μετάβαση των παιδιών που πάσχουν από την ασθένεια στο εξωτερικό.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login