“Ρούχα για Όλους από Όλους”

Η Νεολαία Οικολόγων συνεχίζει τη δράση της για ενίσχυση των άπορων οικογενειών που έχει ξεκινήσει το 2012 με την παροχή πακέτων με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης και εξοπλισμό για κάλυψη αναγκών πρώτης ανάγκης.

Η προσπάθεια αυτή ενισχύεται κατά την περίοδο των Χριστουγέννων με στόχο να προσφέρουμε σε όλους την ευκαιρία να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις γιορτές τους και να υποδεχτούν το νέο έτος με μια δόση ελπίδας.

Για να γίνει εφικτός ο στόχος, η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει την εκδήλωση «Ρούχα για Όλους από Όλους» όπου θα πωλούνται ρούχα προς €1 το κομμάτι, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συνεισφέρουν παίρνοντας ως αντάλλαγμα ρούχα της επιλογής τους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου στο ισόγειο του City Plaza από τις 11:00πμ μέχρι εξαντλήσεως των ρούχων.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ι.Π. Γαία Οινοτεχνική με την προσφορά κρασιού το οποίο θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στο χώρο.

Οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται την στήριξή μας και την αγάπη μας αυτές τις γιορτινές μέρες!

Πληροφορίες στο 22518074

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login