ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Νέοι και Νέες Οικολόγοι,

Άμεση δημοκρατία, διαφάνεια, ισότητα… Έννοιες που χρησιμοποιούνται από όλους τους πολιτικούς χώρους, όμως εφαρμόζονται στην πράξη μόνο από ένα: τους Οικολόγους!!!

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα δίνει στους Ευρωπαίους πολίτες την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι τα δυο άτομα που θα εκπροσωπούν τους Οικολόγους Πανευρωπαϊκά κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές. Τα δυο αυτά άτομα θα είναι στη συνέχεια υποψήφια για τη θέση της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ενδιαφέρον; Οι Οικολόγοι θα προεδρεύουν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής! Φανταστείτε την πρόοδο και τους ορίζοντες που θα απλωθούν μπροστά μας εάν τα ιδεώδη που πρεσβεύουμε οι Οικολόγοι, έχουν πρωτεύοντα ρόλο μέσω μιας πιθανής προεδρίας.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2014. Έχουμε σχεδόν δυο μήνες μπροστά μας για να αναδείξουμε δυο προσωπικότητες.

Μπορείτε να ψηφίσετε μια φορά μέχρι και δυο άτομα.

Οι 4 υποψήφιοι είναι οι Ρεβέκκα Χαρμς, συμπρόεδρος σήμερα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο (Γερμανία), Χοσέ Μποβέ, ευρωβουλευτής, γνωστός ακτιβιστής σε θέματα γεωργίας (Γαλλία), Σκα Κέλλερ, ευρωβουλευτής, δραστήρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και νεολαίας (εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Πρασίνων Οργανώσεων Νεολαίας, Γερμανία) και Μόνικα Φρασσόνι, συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και πρώην ευρωβουλευτής (Ιταλία). Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων βρίσκονται στο www.cyprusgreens.org

Η εκπρόσωπος της νεολαίας είναι η Σκα Κέλλερ, η οποία είναι και η νεαρότερη υφιστάμενη ευρωβουλευτής των Πρασίνων! Εμείς την στηρίξαμε γιατί νιώθουμε ότι θέλουμε νέους να εκπροσωπούν τους νέους. Θέλουμε να είμαστε μέρος της διαδικασίας λήψεως αποφάσεων.

Ακόμα κάτι!!! Μπορείς να ψηφίσεις από 16 ετών και άνω γιατί οι Οικολόγοι νοιάζονται και εμπλέκουν και τους νέους. Έχεις άποψη και μπορείς να την εκφράζεις.

Ψηφίστε Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας στο www.cyprusgreens.org ή στο www.greenprimary.eu

#GreenPrimary (Πράσινες Προκριματικές Εκλογές):

Χρησιμοποιήστε αυτό το hashtag για να συμμετάσχετε και να ακολουθήσετε όλες τις συζητήσεις σχετικά με τις Πράσινες Προκριματικές Εκλογές στο Twitter.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login