Πορεία για τις Κλιματικές Αλλαγές

Η Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) στηρίζει την Πορεία Ευαισθητοποίησης για τις Κλιματικές Αλλαγές, η οποία θα λάβει μέρος την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η ώρα 11:00 π.μ., με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ελευθερίας. Η Πορεία αυτή γίνεται στα πλαίσια της παγκόσμιας εθελοντικής δράσης “People’s Climate Action” – “People’s Climate Marching” (Εκδήλωση Κύπρου).

Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία γίνεται με στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στα θέματα των κλιματικών αλλαγών και την αντιμετώπισή τους. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, συνεδριάζουν οι ηγέτες, ούτως ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και της ρύπανσης. Είναι η μέρα που εμείς όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν μας και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους ηγέτες ότι απαιτούμε την ουσιαστική λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Οι ηγέτες των λαών πρέπει επιτέλους να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους. Είναι η μέρα που ο κάθε άνθρωπος ατομικά δηλώνει ενεργός πολίτης αυτού του πλανήτη, ως προς τη διαφύλαξη και διατήρησή του.

Η Νεολαία Οικολόγων θα στηρίξει την πορεία με την παρουσία της Γενικής Γραμματέας, Αλεξίας Σακαδάκη και εθελοντών και μελών της Νεολαίας Οικολόγων.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login