Πας Coffee Berry? #Ferto μαζί σου

Στα πλαίσια της εκστρατείας για μείωση του πλαστικού μίας χρήσης “#Ferto μαζί σου”, μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Οικολόγων και της συντονιστικής ομάδας της εκστρατείας, πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα συνάντηση με τους Νικόλα Νικολάου και Πάμπο Γαβριηλίδη της εταιρείας Φούρνοι Ζορπάς. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν οι περιβαλλοντικές πτυχές της εταιρείας, οι δράσεις που ήδη γίνονται αλλά και ενδεχόμενες προοπτικές για συνεργασία.

Όπως ενημερωθήκαμε, στα παρασκευαστήρια της εταιρείας ανακυκλώνεται πέραν του 60% των αποβλήτων και επιδιώκουν αυτό το ποσοστό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Επίσης εξέφρασαν την θετικότητα τους για ένταξη της εταιρείας στην καμπάνια μας και στον αγώνα κατά της πλαστικής ρύπανσης καθώς περιμένουν και οι ίδιοι την άφιξη των δικών τους επαναχρησιμοποιήσιμων ποτηριών.

Αξίζει να τονίσουμε ότι, οι δύο κύριοι, μας ξεκαθάρισαν ότι ακόμα και σήμερα μπορούμε να αγοράζουμε και να απολαμβάνουμε τον καφέ μας, από την εταιρεία και συγκεκριμένα από τα Coffee Berry, στα δικά μας ποτηράκια.

Αναμένουμε με χαρά την ένταξη των Φούρνων Ζορπάς και των Coffee Berry στον αγώνα υπέρ ενός καθαρού περιβάλλοντος και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας για την εκστρατεία “#Ferto μαζί σου” στο άμεσο μέλλον.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login