Παρουσία της Νεολαίας Οικολόγων στο Φεστιβάλ ΜΚΟ στην Κύπρο

Η Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) συμμετείχε στο Φεστιβάλ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) 2015 που διοργάνωσε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, την Κυριακή 24 Μαΐου. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας με σκοπό την προώθηση και ενημέρωση του κοινού για τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς και τις δράσεις τους.

Η Νεολαία Οικολόγων μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό για όλες τις δράσεις και εκστρατείες της που διοργανώνει και λαμβάνει μέρος κατά τη διάρκεια του έτους, ενημέρωσε τους διερχόμενους για την πράσινη πολιτική και τη διαφύλαξή της.

Η Νεολαία Οικολόγων έχει μια έντονη παρουσία στην κυπριακή κοινωνία με διάφορες δράσεις, μερικές εκ των οποίων είναι: Η συλλογή τροφίμων για άπορες οικογένειες και τα κοινωνικά παντοπωλεία, περιβαλλοντικές δράσεις σε συνεργασία με παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπως η διοργάνωση καθαρισμού παραλιών της Κύπρου στα πλαίσια της εκστρατείας Clean Up the Med της Ιταλικής Οργάνωσης Legabiente, δεντροφυτεύσεις στις οποίες επιχορηγούνται νέοι άνεργοι και πολλά άλλα.

Παράλληλα λαμβάνει μέρος σε πολιτικά, ακτιβιστικά και εκμαθησιακά σεμινάρια στο εξωτερικό, στα οποία δίνεται η ευκαιρία σε μέλη και εθελοντές της Νεολαίας Οικολόγων και όχι μόνο, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την πείρα τους σε οικολογικά θέματα και να κάνουν γνωριμίες με νέους ανά το παγκόσμιο.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login