Παραδόθηκε η σκυτάλη για τη σύσταση του Νέου Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Οικολόγων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Παγκύπριου Εκλογικού Συνεδρίου της Νεολαίας Οικολόγων που έγινε το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, στη Δημοσιογραφική Εστία. Στα πλαίσια του Συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργος Περδίκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκης και η Γενική Γραμματέας των Νέων Ευρωπαίων Πρασίνων κ. Shenna Sanchez.

Στον απολογισμό της, η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων κ. Αλεξία Σακαδάκη αναφέρθηκε στην ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση των προσώπων στους χώρους της πολιτικής. Ανέφερε επίσης ότι απαιτείται η κάθαρση και το ξεκαθάρισμα, η τιμωρία των ενόχων και ριζική αλλαγή, μέσα από τη συμμετοχή των νέων και φρέσκων ανθρώπων.

Στα πλαίσια του συνεδρίου έγινε συζήτηση και στοχοθέτηση με τα μέλη της Νεολαίας Οικολόγων και ορίστηκαν οι κύριες θεματικές που απασχολούν τους νέους μας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των ψηλών ποσοστών ανεργίας, στην αντιμετώπιση του δημοκρατικού ελλείμματος, στις κλιματικές αλλαγές, στην ευημερία των ζώων, στην ανισότητα και αναξιοκρατία και στους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς.

Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο θα συσταθεί εντός ενός μηνός από την ημέρα του Συνεδρίου, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κατ

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login