Παράνομη Ανακήρυξη του Ψευδοκράτους

Συνεχίζεται για ακόμα μια φορά η προκλητική εορταστική ατμόσφαιρα για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, στην κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό Κύπρο. Προγραμματίζονται «επίσημοι» εορτασμοί για την ανακήρυξη ενός ούτω καλούμενου κράτους που δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα και παραβιάζει καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα του κυπριακού λαού.

Προκλητικά προβάλλει απέναντι μας καθημερινά και η φωταγωγημένη σημαία του κατακτητή πάνω σε ένα από τα πιο συμβολικά σημεία της Κύπρου, τον Πενταδάκτυλο. Η συνεχιζόμενη κατοχή, η διακοπή των συνομιλιών, οι διάφορες προφάσεις και οι «εορτασμοί» για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους δεν μπορούν παρά να αποτελούν πρόκληση για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Νεολαία Οικολόγων καταδικάζει την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και τη συνεχιζόμενη στρατιωτική κατοχή της μισής Κύπρου. Αναμένουμε με λαχτάρα την απελευθέρωση του νησιού μας, την επανένωση του λαού μέσω μιας συμφωνίας για μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση, όπου όλοι οι πολίτες θα απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα και ταυτόχρονα θα έχουν ίδιες υποχρεώσεις.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login