Παγκόσμια Μέρα Αδέσποτων Ζώων

 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας σκύλων και γάτων και παζαράκι για φιλοζωικό σκοπό, την Τρίτη, 4 Απριλίου 2017, έξω από την υπεραγορά «Αθηαινίτης» στην Παλλουριώτισσα από τις 15:00 μέχρι τις 19:00.

 

Η υιοθεσία των ζώων γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας να βρεθούν οικογένειες να αναλάβουν την φροντίδα των χιλιάδων αδέσποτων ζώων που εγκαταλείπονται είτε γιατί οι ιδιοκτήτες τους τα «βαρέθηκαν» είτε γιατί δεν έχουν που να τα αφήσουν όταν να πάνε διακοπές. Κατά την εκδήλωση θα γίνεται ενημέρωση για τη σωστή φροντίδα των ζώων.

 

Ένα κατοικίδιο ζητά λίγη φροντίδα και τροφή και ως αντάλλαγμα δίνει απέραντη αγάπη και στοργή στους ιδιοκτήτες του. Για τα μικρά παιδιά μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος, αλλά και δάσκαλος ζωής για τη σημασία της ανάληψης ευθυνών όσον αφορά τη φροντίδα του, καθώς και για τον κύκλο της ζωής.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν προς υιοθεσία σκυλάκια και γατάκια και θα ταυτόχρονα θα γίνεται παζαράκι, με όλα τα καθαρά έσοδα να δοθούν στον Σύνδεσμο Pets2Adopt.

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

 

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login