Παγκόσμια Ημέρα των ζώων – 4 Οκτωβρίου 2018

 

 

 

 

4 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση

Θέμα: Παγκόσμια Ημέρα των ζώων

 

Κάθε χρόνο αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους μας, μικρούς και μεγάλους, τετράποδους, δίποδους, χνουδωτούς, λείους, που περπατούν, πηδούν, κολυμπούν και έρπονται.

Σήμερα δεν είναι η ημέρα που δείχνουμε την αγάπη μας στα ζώα αλλά μια υπενθύμιση της συνεχής ανάγκης τους για αγάπη και προστασία. Αυτή η ημέρα πρέπει να λειτουργεί ως αφορμή για να θυμόμαστε τις ανάγκες των πλασμάτων αυτών που δεν έχουν φωνή αλλά και τις ανάγκες συνύπαρξής τους στην κοινωνία μας.

Ως Νεολαία Οικολόγων, χαιρετίζουμε τις διάφορες προσπάθειες που γίνονται για τη ρύθμιση των σχετικών νομοθεσιών για τη συνύπαρξη ζώων και ανθρώπων. Συνεχίζουμε όμως τον αγώνα για την ευημερία των ζώων χωρίς να επαναπαυόμαστε από τις υποσχέσεις του κράτους. Προτείνοντας και διεκδικώντας τις πρέπουσες αλλαγές στους κανονισμούς για την ευημερία των ζώων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Ευχόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε τις νομοθεσίες για τα ζώα να εφαρμόζονται και την κοινωνία ζώων και ανθρώπων να ακμάζει και να ευημερεί.

 

 

Νεολαία Οικολόγων

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login