Νεανικό Φεστιβάλ Ευαισθητοποίησης Νεολαίας Οικολόγων

Η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει νεανικό φεστιβάλ ευαισθητοποίησης αύριο Πέμπτη, 3 Ιουλίου, στις 6:00μμ – 10:00μμ στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μας προσφοράς και της λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Νεολαίας Οικολόγων, οργανώνουμε φεστιβάλ όπου θα γίνονται δεκτές εισφορές και συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό μας παντοπωλείο. Παράλληλα, στηρίζοντας τις οικογένειες και τους νέους που στην προσπάθεια τους να είναι χρήσιμοι και δημιουργικοί ασχολούνται με τις χειροποίητες κατασκευές, στο χώρο θα λειτουργήσουμε περίπτερα με τις δημιουργίες τους.

Επίσης, θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο και χώρος υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, face painting για μικρά παιδιά, χώρος για τα παιδιά που θα μπορούν να ζωγραφίσουν σε μεγάλα υφάσματα και όλα αυτά με την μουσική υπόκρουση του DJ Chris και δροσιστική μπύρα και χυμούς, προσφορά του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Στο φεστιβάλ θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, κ. Γιώργος Περδίκης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κ. Ιωάννα Παναγιώτου και η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων, κ. Αλεξία Σακαδάκη.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login