Με επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση της Νεολαίας Οικολόγων, «Ρούχα για Όλους από Όλους»

Στα πλαίσια της εκστρατείας της για ενίσχυση των άπορων οικογενειών, η Νεολαία Οικολόγων συνεχίζει τη δράση που έχει ξεκινήσει το 2012 με αποτέλεσμα την παροχή πακέτων με τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης και εξοπλισμό για κάλυψη αναγκών πρώτης ανάγκης.

Με τον ερχομό των Χριστουγέννων, στόχος της Νεολαίας Οικολόγων είναι να μην υπάρχουν οικογένειες και σπίτια τα οποία δεν θα μπορέσουν να γιορτάσουν αυτές τις μέρες και να υποδεχτούν το νέο έτος με μια δόση ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους.

Για να γίνει εφικτός ο στόχος, η Νεολαία Οικολόγων διοργάνωσε την εκδήλωση «Ρούχα για Όλους από Όλους» όπου πωλούνταν ρούχα προς €1 το κομμάτι, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συνεισφέρουν παίρνοντας ως αντάλλαγμα ρούχα της επιλογής τους. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Με τις πωλήσεις ρούχων και παπουτσιών προς €1 συλλέχθηκε το ποσό των €300, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τους πιο πάνω σκοπούς.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η Ι.Π. Γαία Οινοτεχνική με την προσφορά κρασιού, ενώ οι διοργανωτές του Pop Up Festival παρείχαν το χώρο και συνέβαλαν στην προώθηση της εκδήλωσης της Νεολαίας Οικολόγων. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους συνανθρώπους μας φτάνει να υπάρχει θέληση, δημιουργικότητα και ομαδικότητα.

Οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται την στήριξή μας και την αγάπη μας αυτές τις γιορτινές μέρες! Η Νεολαία Οικολόγων ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση!

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login