Θέμα: Επαρχιακές Συνελεύσεις – Παγκύπριο Εκλογικό Συνέδριο Νεολαίας Οικολόγων

Ακόμη μια θητεία του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Οικολόγων φτάνει στο τέλος της και η ΝΕ.ΟΙ. διοργανώνει Παγκύπριο Συνέδριο, για απολογισμό και στοχοθέτηση για τα επόμενα δύο χρόνια, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 στις 19:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (αίθουσα UNESCO), όπου σε καλώ να παραστείς και να με τιμήσεις με την παρουσία σου.

Πριν το συνέδριο θα πραγματοποιηθούν Επαρχιακές Συνελεύσεις με σκοπό το σχηματισμό των Επαρχιακών Συμβουλίων της ΝΕ.ΟΙ., από τα οποία στη συνέχεια θα αναδειχθεί το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της ΝΕ.ΟΙ. Κατά τη διάρκεια των Επαρχιακών Συνελεύσεων θα γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την ανάδειξη των τοπικών περιβαλλοντικών προβλημάτων και πως μπορούμε ως νέοι να βοηθήσουμε στην αντιμετώπισή τους τοπικά, εθνικά και Ευρωπαϊκά. Για αυτό το λόγο, σε καλώ να εμπλακείς ενεργά στις δράσεις της Νεολαίας Οικολόγων και να βοηθήσεις έμπρακτα στην υλοποίηση των στόχων που μαζί θέτουμε. Είναι η στιγμή που η μαχητική συμμετοχή των νέων χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, ώστε να πετύχουμε την αλλαγή που τόσο πολύ θέλουμε να δούμε! Στις Επαρχιακές Συνελεύσεις θα εκλεγούν οι εξής αντιπρόσωποι:

1. Επαρχιακός/ή Γραμματέας
2. Βοηθός Επαρχιακός/ή Γραμματέας
3. Επαρχιακός/ή Οργανωτικός
4. Επαρχιακός/ή Ταμίας
5. Μέλος

Οι Επαρχιακές Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρχει σχετική δήλωση ενδιαφέροντος για αυτό σε παρακαλώ θερμά και σε προσκαλώ όπως δηλώσεις τη συμμετοχή σου έγκαιρα στο 22518074.

Το δικαίωμα του “εκλέγειν και εκλέγεσθαι” θα έχουν μέλη που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους μέχρι και την ημέρα της Επαρχιακής Συνέλευσης. Νέα μέλη που θα εγγραφούν το μήνα Δεκέμβριο, θα εγκρίνονται από την απερχόμενη Επαρχιακή Επιτροπή ή το Κεντρικό Συμβούλιο, αναλόγως της περίπτωσης.

Οι ημερομηνίες για τις Επαρχιακές Συνελεύσεις έχουν ως ακολούθως:

Με την ολοκλήρωση των Επαρχιακών Συνελεύσεων και με αποκορύφωμα το Παγκύπριο Συνέδριο στις 11 Ιανουαρίου, οι εκλεγμένοι/ες αντιπρόσωποι της ΝΕ.ΟΙ., από τις Επαρχιακές Επιτροπής θα εκλέξουν το νέο Κεντρικό Συμβούλιο, για τις θέσεις που προνοεί το Καταστατικό (Γενικός/ή Γραμματέας, Βοηθός Γενικός/ή Γραμματέας, Οργανωτικός/ή Γραμματέας, Οικονομικός/ή Γραμματέας και Μέλος). Η θητεία του Κεντρικού Συμβουλίου διαρκεί δύο έτη.

 

Με εκτίμηση,

Μαρία Κολά
Γενική Γραμματέας
Νεολαίας Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.)

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login