Η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει την εκδήλωση  «Ρούχα για Όλους από Όλους»

 

H Νεολαία Οικολόγων για τέταρτη χρονιά συνεχίζει τη δράση της και διοργανώνει την εκδήλωση «Ρούχα για Όλους από Όλους», το Σάββατο 16 Απριλίου από τις 12:00 – 16:00, στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, έξω από το Διοικητήριο στη Λεμεσό.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν χρήματα για να  δημιουργηθούν πακέτα  με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης για τις άπορες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση θα πωλούνται ρούχα προς €1 και €2 το κομμάτι, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να συνεισφέρουν παίρνοντας ως αντάλλαγμα ρούχα της επιλογής τους. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων,  παιδικών τροφών, παιδικού γάλακτος και πανιά για βρέφη και παιδιά απορών οικογενειών.

Στις 12:30μ.μ., θα γίνουν δηλώσεις από την  Πρόεδρο της Νεολαίας Οικολόγων κ. Μαρία Κολά.

Στόχος της Νεολαίας Οικολόγων, με τον ερχομό των εορτών του Πάσχα,  είναι να μην υπάρχουν οικογένειες και σπίτια τα οποία δε θα μπορέσουν να γιορτάσουν αυτές τις ημέρες με μια δόση ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους συνανθρώπους μας φτάνει να υπάρχει θέληση, δημιουργικότητα και ομαδικότητα. Οι συνάνθρωποί μας χρειάζονται τη στήριξη και την αγάπη μας αυτές τις δύσκολες μέρες.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login