Ημερίδα: Εναλλακτικές χρήσεις της Ιατρικής και Βιομηχανικής Κάνναβης

Η Νεολαία Οικολόγων, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «Εναλλακτικές χρήσεις της Ιατρικής και Βιομηχανικής Κάνναβης», αύριο Σάββατο 21 Μαρτίου, ώρα 10:00 πμ, στην Αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το θέμα της συζήτησης είναι επίκαιρο αλλά «απαγορευμένο», ενώ οι λιγοστές και πολλές φορές περιορισμένες γνώσεις, λειτουργούν ως η διασφάλιση ενός καλά καταχωρημένου ταμπού.

Η Νεολαία Οικολόγων είναι έτοιμη να σπάσει αυτές τις προκαταλήψεις και να συζητήσει μαζί με όλους και όλες που θέλουν να ακούσουν και να ακουστούν.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι, ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος, κ. Βασίλης Μπίσσας, ο οποίος θα μιλήσει για τις ποινικές πτυχές του θέματος.

Επίσημος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Σπύρος Βυζαντινόπουλος, πρώην Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.).

Εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Επίτροπος Εθελοντισμού, κ. Γιάννης Γιαννάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνουν και ο Βουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, κ. Γιώργος Περδίκης και η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων, κ. Μαρία Κολά.

Δηλώσεις θα γίνουν στο τέλος της εκδήλωσης.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login