Ημέρα Υιοθεσίας Ζώων

Η Νεολαία Οικολόγων διοργανώνει ημέρα υιοθεσίας σκύλων και γάτων την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013, έξω από το Mad Pets Pet Shop στα Λατσιά, από τις 3:00μμ – 7:00μμ.

Η υιοθεσία των ζώων γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας να βρεθούν οικογένειες να αναλάβουν την φροντίδα των χιλιάδων αδέσποτων ζώων που εγκαταλείπονται είτε γιατί οι ιδιοκτήτες τους τα «βαρέθηκαν» είτε γιατί δεν έχουν που να τα αφήσουν. Κατά την εκδήλωση θα γίνεται ενημέρωση για τη σωστή φροντίδα των ζώων.

Ένα κατοικίδιο ζητά λίγη φροντίδα και τροφή και ως αντάλλαγμα δίνει απέραντη αγάπη και στοργή στους ιδιοκτήτες του. Για τα μικρά παιδιά μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος αλλά και δάσκαλος ζωής για τη σημασία της ανάληψης ευθυνών όσο αφορά τη φροντίδα του, καθώς και για τον κύκλο της ζωής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν προς υιοθεσία σκυλάκια και γατάκια και θα μοιράζεται ενημερωτικό υλικό στους διερχομένους.

Υπενθυμίζεται ότι τα κατοικίδια δεν είναι Χριστουγεννιάτικα δώρα για να τα μοιράζουμε στις γιορτές σε φίλους και συγγενείς. Τα κατοικίδια είναι μεγάλη ευθύνη την οποία θα πρέπει να αναλαμβάνει κάποιος/α μετά από σοβαρή και ώριμη σκέψη.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login