Επιχορήγηση Νεαρών Ανέργων για την εκστρατεία Κάνουμε την Κύπρο Πράσινη

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Νεολαία Οικολόγων επιχορηγούν νεαρά άτομα (μέχρι 30 χρόνων) με 2 ευρώ για κάθε δέντρο που θα φυτεύουν στα πλαίσια της εκστρατείας ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ. Όσοι/όσες ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν μαζί μας στο 22518787.

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών έχει βάλει στόχο όπως την περίοδο 2011-2016 φυτεύσει ή βοηθήσει στην φύτευση 8960 δέντρων. Τούτο αποτελεί και προεκλογική μας δέσμευση αφού πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2011 είχαμε δεσμευτεί ότι για κάθε ψήφο θα φυτεύαμε ένα δέντρο. Πράγμα που γίνεται πραγματικότητα αφού στα πλαίσια της εκστρατείας μας μέχρι σήμερα φυτεύτηκαν 5552 δέντρα.

Τηρούμε την υπόσχεση μας με στόχο να φυτέψουμε 8960 δέντρα μέχρι το Μάιο 2016. Είναι ένας όμορφος οικολογικός στόχος, τον οποίο έχουμε την υποχρέωση αλλά και τη χαρά να πετύχουμε όλοι μαζί.

Οργανώνουμε δενδροφυτεύσεις μαζί με σωματεία, οργανώσεις, κοινότητες και δήμους αφού ο στόχος για μια πράσινη Κύπρο είναι κοινός. Μέσα στην εποχή της κρίσης και της ύφεσης, της φτώχειας και της απελπισίας, φυτεύοντας ένα δέντρο φυτεύουμε ένα σπόρο ελπίδας. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ!

Η έναρξη της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί με δεντροφύτευση στις 21 Δεκεμβρίου 2013, στις 10:00 π.μ., στο πάρκο της Αθαλάσσας στη Λευκωσία.

Την εκστρατεία θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κουγιάλης.

Γιατί εμείς, κάνουμε το μαύρο, ΠΡΑΣΙΝΟ.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login