Επαρχιακές Συνελεύσεις – Εκλογικό Συνέδριο Νεολαίας Οικολόγων

Έχουμε ολοκληρώσει δυο χρόνια από την εκλογή του υφιστάμενου συμβουλίου της Νεολαίας Οικολόγων και σύμφωνα με το καταστατικό μας τον προσεχή Ιανουάριο θα έχουμε το Παγκύπριο Συνέδριο για απολογισμό και στοχοθέτηση για τα επόμενα δυο χρόνια. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 05 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 μμ, στο Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη (CVAR/ Severis Foundation) , στη Λευκωσία.

 

Πριν και μετά το συνέδριο  θα γίνουν επαρχιακές συνελεύσεις όπου θα γίνουν οι εκλογές για τους εκπροσώπους της Νεολαίας Οικολόγων στην κάθε επαρχία από τους οποίους στη συνέχεια θα εκλεγεί το Κεντρικό Συμβούλιο της ΝΕ.ΟΙ. Στις επαρχιακές συνελεύσεις θα εκλεγούν οι εξής αντιπρόσωποι:

  1. Επαρχιακός/ή Γραμματέας
  2. Βοηθός Επαρχιακός/ή Γραμματέας
  3. Επαρχιακός/ή Οργανωτικός
  4. Επαρχιακός/ή Ταμίας
  5. Μέλος

 

Οι ημερομηνίες των επαρχιακών συνελεύσεων έχουν ως εξής:

  • Επαρχιακή συνέλευση Λάρνακας και Αμμοχώστου: 14 Δεκεμβρίου, ώρα 18:30μμ, στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στη Λάρνακα.
  • Επαρχιακή συνέλευση Λευκωσίας: 4 Ιανουαρίου, ώρα 18:00μμ, στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στη Λευκωσία.
  • Επαρχιακή συνέλευση Λεμεσού: 9 Ιανουαρίου, ώρα 18:30μμ, στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στη Λεμεσό.
  • Επαρχιακή συνέλευση Πάφου: 13 Ιανουαρίου, ώρα 19:00μμ, στα επαρχιακά γραφεία του Κινήματος Οικολόγων στην Πάφο.

 

Οι επαρχιακές συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρξει σχετική δήλωση ενδιαφέροντος για αυτό σε παρακαλώ θερμά και σε προσκαλώ όπως δηλώσεις την συμμετοχή σου στο 22518074 ή διαδικτυακά στο https://goo.gl/Gwgvlc

 

Με την ολοκλήρωση των Επαρχιακών Συνελεύσεων  οι εκλελεγμένοι/ες αντιπρόσωποι της ΝΕ.ΟΙ. από τις επαρχιακές επιτροπές θα εκλέξουν το νέο Κεντρικό Συμβούλιο για τις θέσεις που προνοεί το Καταστατικό (Γενικός/ή Γραμματέας, Βοηθός Γενικός/ή Γραμματέας, Οργανωτικός/ή Γραμματέας, Οικονομικός/ή Γραμματέας και Μέλος). Η θητεία του Κεντρικού Συμβουλίου διαρκεί δύο έτη.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login