Επίσκεψη από Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.), Γυναικεία Κίνηση Οικολόγων (ΓΥ.Κ.Ο.) και Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου

Το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της ΝΕ.ΟΙ., ΓΥ.Κ.Ο και του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα με σκοπό να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους, αλλά και στο θεάρεστο έργο των γιατρών και νοσοκόμων που στέκονται αξιοζήλευτα δίπλα στα παιδιά.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της εκστρατείας της Νεολαίας Οικολόγων, για τη στήριξη των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα στη γιορτινή περίοδο. Πολλά παιδάκια δεν έχουν την ευχέρεια να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα σπίτι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Με αυτή τη μικρή πράξη η Νεολαία Οικολόγων επιδιώκει να χαρίσει έστω και μια μικρή δόση χαράς και ελπίδας στα παιδιά που βρίσκονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάριου Νοσοκομείου αλλά και στις οικογένειες τους.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login