Εκστρατεία ΝΕ.ΟΙ. για ενίσχυση άπορων οικογενειών

Η εκστρατεία της Νεολαίας Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) για ενίσχυση των άπορων οικογενειών στο νησί μας συνεχίζεται. Η εκστρατεία ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 και θα συνεχιστεί, με στόχο την παροχή της όσο το δυνατόν πιο πολλής ανακούφισης στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τα απαραίτητα και βασικά.

Λόγω καλοκαιρινών διακοπών, τα κοινωνικά παντοπωλεία έχουν κλείσει αλλά οι ανάγκες δεν σταματούν εδώ. Γνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη που έχουν πολλές οικογένειες αυτό το διάστημα, η Νεολαία Οικολόγων ετοίμασε και μοίρασε πακέτα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει όσους τα χρειάζονται.

Μεγάλη ανάγκη παρουσιάστηκε σε παιδικά είδη ένδυσης, γάλατα και πάνες αφού αρκετοί πλέον νεαροί γονείς, έχουν χάσει τη δουλειά τους και δεν μπορούν να στηρίξουν οικονομικά τα βρέφη και τα παιδιά τους. Μετά από επείγουσα έκκληση από τα γραφεία της ΝΕ.ΟΙ., μεγάλος αριθμός εθελοντών στήριξε με προθυμία την εκστρατεία της Νεολαίας Οικολόγων. Παράλληλα, η ομάδα Social Policy and Action Organisation παρέδωσε στα γραφεία της Νεολαίας Οικολόγων τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι συναυλίες Μαρινέλλα-Κώστας Χατζής «Ρεσιτάλ», στις 16 Ιουνίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και 18 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία.

Η εκστρατεία θα συνεχίζεται μέχρις ότου ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια με την ελπίδα ότι αυτό θα γίνει σύντομα. Η στήριξη από τα κοινωνικά παντοπωλεία είναι πολύτιμη, όμως δεν εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και δεν θα πρέπει να αποτελεί ελαφρυντικό για τις ευθύνες του κράτους απέναντι στον κάθε πολίτη.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login