Εκστρατεία Δεντροφύτευσης «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ»

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Νεολαία Οικολόγων στηρίζει τη δέσμευση του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών για τη φύτευση αντίστοιχου αριθμού δέντρων, με τις ψήφους που εξασφάλισε το Κίνημα στις Βουλευτικές Εκλογές 2011 και ξεκίνησε την εκστρατεία «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ – ΠΡΑΣΙΝΟ» όπου επιχορηγούνται νεαρά άτομα (μέχρι 30 χρόνων) με 2 ευρώ για κάθε δέντρο που θα φυτεύουν.

Η φετινή εκστρατεία έχει ξεκινήσει με δεντροφύτευση το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στο Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη, της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας. Ιωάννας Παναγιώτου, του Επιτρόπου Εθελοντισμού κ. Γιάννη Γιαννάκη, του Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργου Περδίκη, της Γενικής Γραμματέας της ΝΕ.ΟΙ. κας. Μαρίας Κολά και του Δήμαρχου Αγλαντζιάς κ. Κώστα Κόρτα.

Η εκστρατεία θα συνεχιστεί μέχρι και τον μήνα Απρίλιο, όπου η Νεολαία Οικολόγων μαζί με το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θα συνεργάζονται με διάφορους Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου και τοπικές οργανώσεις, για την επίτευξη του στόχου μας και για μια Πράσινη Κύπρο.

Η ανάγκη για πράσινο στην πόλη μας μεγαλώνει!

Φυτεύουμε δέντρα,

Φυτεύουμε ζωή!

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login