Εκλογές Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013, διεξήχθηκαν οι εκλογές του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου. Η υποψηφιότητα της Νεολαίας Οικολόγων για τη Γραμματεία μέσω της Μαρίας Κολά, έλαβε την πλειοψηφία των ψήφων και εκλέγηκε στη θέση της Αντιπροέδρου του Συμβουλίου Νεολαίας.

Η Μαρία Κολά είναι 22 χρονών και φοιτήτρια στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι Οργανωτική Γραμματέας στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεολαίας Οικολόγων και εμπλέκεται εθελοντικά σε διάφορους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ). Επίσης λόγω της ενασχόλησής της με τον Προσκοπισμό από το 1995, συγκαταλέγεται στους προσκόπους Δημοκρατίας – την ανώτατη διάκριση ενός προσκόπου στην Κύπρο.

Η Μαρία είναι άτομο με στόχους, θέληση και αγωνιστικότητα. Η εκλογή της στη θέση της Αντιπροέδρου του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου θα αποτελέσει πλεονέκτημα για τα αιτήματα των νέων της Κύπρου και για την επίτευξη των στόχων του Συμβουλίου.

Η Γενική Γραμματέας της Νεολαίας Οικολόγων, κ. Αλεξία Σακαδάκη εύχεται καλή δουλειά και καλό αγώνα σε όλους όσους εκλέγηκαν στο Συμβούλιο.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login