ΔΙΗΜΕΡΟ “LET’S DO IT” ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

 

Η Νεολαία Οικολόγων (ΝΕ.ΟΙ.) διοργάνωσε διήμερη δράση στο χωριό Πισσούρι στην επαρχία Λεμεσού, το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου. Το Σάββατο έγινε συζήτηση με γενική θεματική τις κλιματικές αλλαγές, όπου οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν τις προσωπικές τους αντιλήψεις για το φαινόμενο και στη συνέχεια επικεντρώθηκαν σε δράσεις που να μπορούν να επηρεάσουν για τη μείωση της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής της φύσης.

Την Κυριακή, μαζί με ομάδα νέων από την Νεολαία ΣΕΚ της επαρχίας Λεμεσού, οι συμμετέχοντες καθάρισαν το προαύλιο της εκκλησίας Αποστόλου Ανδρέα στο κέντρο του χωριού όπως και την πλατεία, στα πλαίσια της εκστρατείας “Let’s do it Cyprus”, που ήταν υπό την αιγίδα του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Στη διήμερη δράση της Νεολαίας Οικολόγων, συμμετείχαν και νεαροί υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, οι οποίοι συνέβαλαν θετικά στην όλη δράση. Παλαιά και νέα μέλη της Νεολαίας Οικολόγων, πέρασαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, συζητώντας και δρώντας για το περιβάλλον.

Ευχαριστούμε πολύ την Νεολαία της ΣΕΚ για την άψογη συνεργασία που είχαμε και ευελπιστούμε και σε μελλοντικές συνεργασίες.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login