Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2018-2019

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Νεολαία Οικολόγων εύχεται σε όλες τις μαθήτριες, μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και στις οικογένειές τους καλή αρχή και κάθε επιτυχία στους στόχους για την σχολική χρονιά 2018-2019.

Ακόμη μία σχολική χρονιά ξεκινά και μας βρίσκει πάλι με σχολεία – εργοτάξια και με εμφανή κενά σε διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι τελευταίες μάλιστα εξελίξεις μεταξύ οργανώσεων των εκπαιδευτικών και του Υπουργού Παιδείας, μόνο κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας μπορούν να δημιουργούν τόσο σε μαθητές αλλά και στους γονείς τους.

Καλούμε λοιπόν, τις δύο πλευρές όπως παύσουν τα πυρά τους και να προσέλθουν σε ειρηνικό διάλογο έτσι ώστε τα ζητήματα που ταλανίζουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα αλλά και την παιδεία μας ευρύτερα, να συζητηθούν με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των μαθητών και των νέων αυτού του τόπου.

Ως ΝΕ.ΟΙ., ελπίζουμε ότι η χρονιά θα συνεχιστεί χωρίς προβλήματα που να επιβαρύνουν την εκπαίδευση της νεολαίας του τόπου. Ευχόμαστε όπως τα πραγματικά προβλήματα της Παιδείας, θα τύχουν της πρέπουσας σημασίας από την κυβέρνηση και τους εκπαιδευτικούς χωρίς εξοικονομήσεις και περικοπές. Μόνον έτσι οι επόμενες γενιές μαθητών και αποφοίτων των Κυπριακών σχολείων θα συνεχίζουν να διαπρέπουν τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Καλή αρχή στις μαθήτριες και τους μαθητές μας.

Web Development by Digidestination Ltd.

User Login